Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Klimabarometeret

Kantar Klimabarometer er en årlig undersøkelse som kartlegger befolkningens holdninger og atferd i forhold til klima. Hva folk mener om norsk klimapolitikk, hvilke forventninger de har til politikerne, hva de selv gjør for å redusere eget fotavtrykk står sentralt i målingen.

Barometeret har vært gjennomført siden 2009 og rapporten viser hvordan befolkningens holdninger endres i takt med skiftende regjeringer og det som ellers skjer i samfunnet. Barometeret er et viktig verktøy for de som ønsker å holde seg orientert om folks meninger om norsk klimapolitikk. 

Hvert år inviteres noen virksomheter til å være med som partnere i Klimabarometeret. Gjennom et partnerskap får man anledning til å bestemme hva barometeret skal fokusere på, man kan melde inn egne spørsmål, og man får anledning til å kommentere resultatene på et større arrangement når rapporten legges fram, sammen med sentrale politikere og næringslivsledere. 

Årets Klimabarometer ble presentert på Litteraturhuset 26. oktober. Er din virksomhet interessert i å delta som partner i 2024 kan du kontakte: eva.fosby.livgard@kantar.com

Du kan også laste ned mer informasjon om prosjektet her, og du kan lese mer om tidligere arrangement her.