Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Helsepolitisk barometer

Kantar Helsepolitisk barometer er en årlig undersøkelse som kartlegger befolkningens holdninger i helsepolitiske spørsmål. Målingen har vært gjennomført siden 2016 og rapporten viser hvordan befolkningens holdninger endres i takt med skiftende regjeringer og det som ellers skjer i samfunnet.

Rapporten er et viktig verktøy for de som ønsker å holde seg orientert om folks meninger om norsk helsepolitikk, som for eksempel aktører innen helsevesenet, politikere og media.

Hvert år inviteres noen virksomheter til å være med som partnere i Helsepolitisk barometer. Gjennom et partnerskap får man anledning til å bestemme hva barometeret skal fokusere på, man kan melde inn egne spørsmål, og man får anledning til å kommentere resultatene på et større arrangement når rapporten legges fram, sammen med sentrale politikere og ledere for helse-Norge.

Er din virksomhet interessert i å delta som partner kan du kontakte: eva.fosby.livgard@kantar.com Du kan også laste ned mer informasjon om prosjektet her, og du kan lese mer om tidligere arrangement her.