Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Shape your brand future

Kantar logo

Kantar er verdensledende innen markedsdata og analyse, og jobber med de største selskapene rundt om i verden – inkludert 96 av verdens 100 største annonsører.

I Kantar har vi en helhetlig forståelse av mennesker over hele verden: hvordan de tenker, føler og handler, både globalt og lokalt i over 90 markeder. Vi hjelper ikke bare kunder med å forstå hva som har skjedd, men også hvorfor og hvordan de kan påvirke fremtiden. 

I Norge består Kantar av de to selskapene Kantar Media og Kantar Norge.

I Kantar Norge er vi 40+ ansatte som hjelper kunder med å bygge og utvikle vinnende merkevarer, finne innovasjonsmuligheter, kommunisere effektivt på tvers av ulike kanaler og optimalisere kundeopplevelsen.

Vi jobber med kunder i ulike bransjer og har eksperter innen blant annet varehandel, vin, bank/finans og telekom. Våre kontorer i Lakkegata i Oslo har gode fasiliteter til å gjennomføre kvalitative fokusgrupper, og gode fasiliteter for kundemøter.

Vår portfolio

Kantar Media er Norges viktigste kommersielle analysemiljø for medier. Seksjonen består av ca 40 personer som arbeider med analyser av mediekonsum og utviklingen på mediemarkedet generelt. Vi er leverandør av de offisielle mediebruksundersøkelsene for de store mediekanalene i Norge: TV, Avis, Internett, Lokalradio, Magasin- og ukepresse og Fagpressen. Seksjonen er en del av det verdensomspennende nettverket Kantar med over 5000 eksperter innen alle former for medieanalyse.