Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Karriere i Kantar

Vi hjelper våre kunder med å lykkes gjennom analysebasert rådgivning og setter sammen team med mange typer kompetanse for å løse komplekse oppgaver.
Vi hjelper våre kunder med å forstå og utnytte mulighetene i markedet …

Vi hjelper våre kunder med å forstå og utnytte mulighetene i markedet og med å løse utfordringer av mange slag. Den arbeidsmetoden vi anvender, kaller vi analysebasert rådgivning. Som analyseunderlag, benytter vi relevante data fra mange kilder, inklusive data som vi produserer selv. Gjennom analysene utvikler vi innsikt om kundens valgmuligheter og om fremtidige konsekvenser av ulike valg. Med denne innsikten som plattform, samspiller vi med kunden for å forme kundens fremtid.

Denne arbeidsmetoden krever mange typer kompetanse innen datainnsamling, databehandling, dataanalyse, prosjektledelse og forretningsutvikling. I tillegg er kunnskap om forbrukeratferd, medier, bransjer og arbeidsmetoder i bedrifter, organisasjoner og offentlig virksomhet viktig for vår evne til å hjelpe kundene med å lykkes.

Hos oss får du arbeide i team med de fremste i Norge innen analysebasert rådgivning, og med dyktige kontaktpersoner hos et stort spekter av kunder.

Nedenfor vil du finne en oversikt over de stillingene som for tiden er ledige i Kantar, og hvor vi søker nye folk. Vi er alltid interessert i gode søkere - så selv om det ikke er noen utlyste stillinger innenfor dine interesseområder, er du velkommen til å sende inn en generell søknad til denne e-postadressen.
Vi vil da vurdere din søknad og eventuelt ta kontakt med deg for en nærmere diskusjon.

Vil du søke jobb som telefonintervjuer hos vår datainnsamlingsspesialist, Norsk Gallup, kan du legge inn din søknad her: https://www.cvideo.no/stilling/461

 Her finner du mer informasjon om Norsk Gallup.

Del lenke Lenke er kopiert
Forskningsleder evaluering

Kantar Public søker Forskningsleder evaluering. 

Søknadsfrist. 02.11.2021

Om stillingen

Som en del av vår ambisiøse vekststrategi, leter Kantar Public nå etter en person som kan styrke oss i å nå vår forretningside som er å forstå mennesker for å utvikle et bedre samfunn sammen med våre kunder. I rollen som forskningsleder, vil du få ansvar for å videreutvikle og utvide vår evalueringssatsing for våre offentlige kunder, ideelle organisasjoner, medlemsorganisasjoner og arbeidslivs-/næringslivsorganisasjoner. 

Dine kvalifikasjoner

Vi ser etter en person med bred erfaring og et godt utviklet nettverk innenfor evalueringsfeltet. Du har designet, gjennomført og rapportert en rekke forskjellige evalueringer og hatt ulike rådgivende jobber i løpet av ditt yrkesliv. Du er kommersielt anlagt, så vel som faglig dedikert. Du liker å jobbe i et dynamisk og fellesskapsorientert miljø. Du liker å ha direkte tilgang til alle mulige metoder for datainnhenting. Du vil synes det er spennende og spesielt utfordrende å videreutvikle vårt forretningsområde ved å bidra med din kunnskap og ditt nettverk. Du vil delta aktivt i vårt internasjonale nettverk og du vil samarbeide spesielt nært med våre kolleger i Norden. 

Vi tilbyr

  • En spennende jobb med varierte arbeidsoppgaver i et internasjonalt miljø.
  • Faglige og personlige utviklingsmuligheter
  • Gode lønn- og ansettelsesvilkår
  • Kantine
  • Nye lokaler med sentral beliggenhet i Oslo sentrum

 

Vi jobber for inkludering og mangfold

I Kantar ser vi på inkludering og mangfold som en styrke. Vi tror medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver bidrar til enda bedre oppgaveløsning.

Om Kantar Public

Kantar Public er eksperter i tjenesteutvikling, holdninger- og behovsanalyser, betingelser for endring av atferd, politikkutforming og evalueringer. I Norge er vi for tiden 7 konsulenter med ønske om å vokse. Kantar Public har over 500 ansatte på verdensbasis. Vårt Brüsselkontor betjener overnasjonale organisasjoner som EU-kommisjonen og EU-institusjonene, FN og Verdensbanken. Kantar Public er videre en del av Kantar og samlokalisert med Kantar Insights og Kantar Media i Norge. Kantar Public: https://www.kantarpublic.com/

For mer informasjon om Kantar Norge AS: https://kantar.no/

 

Kontaktinformasjon

Roar Hind, Avdelingsleder Public

E-post: roar.hind@kantar.com

Mobil: 480 44 130

 

Søknad vedlagt CV sendes på e-post til Roar Hind roar.hind@kantar.com.

 

 

Del lenke Lenke er kopiert
Fagansvarlig kvalitative metoder

Vi søker deg som brenner for markedsanalyse og innsikt, som har erfaring med kvalitative metoder, er nysgjerrig av natur, som kan se sammenhenger mellom innsikt og strategisk forretningsutvikling og ønsker å være med på å utvikle fagområdet kvalitative metoder hos oss.

Du vil være ansvarlig for gjennomføring av kvalitative undersøkelser fra A til Å med problemstillinger innenfor merkevarebygging, kommunikasjon, innovasjon og kundeopplevelser: Skrive tilbud til kunder, designe undersøkelser tilpasset kundens problemstilling, gjennomføre feltarbeid (fokusgrupper, dybdeintervjuer, nettbaserte intervjuer etc.), analysere og presentere resultater, og ikke minst tilby kunden innsiktsbasert rådgivning. Samtidig vil du ha et tydelig ansvar for å utvikle fagområdet kvalitative metoder, fagkompetansen i teamet og sørge for vekst.

For å lykkes og trives i stillingen bør du være analytisk, strukturert, selvgående, prestasjonsdrevet, kunne håndtere korte tidsfrister og kommunisere godt med kunder og medarbeidere. I tillegg mulighet til å jobbe noe kveldstid.

Les mer om stillingen og registrer din søknad her: 

Del lenke Lenke er kopiert
Åpne søknader

Vi er alltid interessert i gode søkere - så selv om det ikke er noen utlyste stillinger innenfor dine interesseområder, er du velkommen til å sende inne en åpen søknad. Klikk her for å sende søknad og cv. Vi vil da vurdere din søknad og eventuelt ta kontakt med deg for en nærmere diskusjon.

Del lenke Lenke er kopiert