Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Karriere i Kantar

Vi hjelper våre kunder med å lykkes gjennom analysebasert rådgivning og setter sammen team med mange typer kompetanse for å løse komplekse oppgaver.
Vi hjelper våre kunder med å forstå og utnytte mulighetene i markedet …

Vi hjelper våre kunder med å forstå og utnytte mulighetene i markedet og med å løse utfordringer av mange slag. Den arbeidsmetoden vi anvender, kaller vi analysebasert rådgivning. Som analyseunderlag, benytter vi relevante data fra mange kilder, inklusive data som vi produserer selv. Gjennom analysene utvikler vi innsikt om kundens valgmuligheter og om fremtidige konsekvenser av ulike valg. Med denne innsikten som plattform, samspiller vi med kunden for å forme kundens fremtid.

Denne arbeidsmetoden krever mange typer kompetanse innen datainnsamling, databehandling, dataanalyse, prosjektledelse og forretningsutvikling. I tillegg er kunnskap om forbrukeratferd, medier, bransjer og arbeidsmetoder i bedrifter, organisasjoner og offentlig virksomhet viktig for vår evne til å hjelpe kundene med å lykkes.

Hos oss får du arbeide i team med de fremste i Norge innen analysebasert rådgivning, og med dyktige kontaktpersoner hos et stort spekter av kunder.

Nedenfor vil du finne en oversikt over de stillingene som for tiden er ledige i Kantar, og hvor vi søker nye folk. Vi er alltid interessert i gode søkere - så selv om det ikke er noen utlyste stillinger innenfor dine interesseområder, er du velkommen til å sende inn en generell søknad til denne e-postadressen.
Vi vil da vurdere din søknad og eventuelt ta kontakt med deg for en nærmere diskusjon.

Vil du søke jobb som telefonintervjuer hos vår datainnsamlingsspesialist, Norsk Gallup, kan du legge inn din søknad her: https://www.cvideo.no/stilling/461

 Her finner du mer informasjon om Norsk Gallup.

Del lenke Lenke er kopiert
Business controller

Til vår økonomiavdeling søker vi engasjert og dyktig business controller som kan bidra til å utvikle bedriften videre. Sentrale oppgaver i stillingen vil være:

 • Bistå med rapportering og oppfølging av KPI'er, både internt og til konsernet (måned, kvartal, år og ad hoc), inkludert analyse og forståelse av den økonomiske utviklingen.
 • Analyse og resultatoppfølging for avdelingsledere og selskapets ledelse.
 • Bidra til videreutvikling og forbedring av økonomiske prosesser og opprettholde effektiv og god struktur og datakvalitet i ERP- og datavarehusløsninger.
 • Bistå i planlegging og gjennomføring av prosesser for budsjettering, prognoser og rapportering.

 

Vi søker etter en person som har;

 • Høyere relevant utdanning innen økonomi.
 • 1-3 års erfaring fra tilsvarende rolle, revisjon eller annen relevant erfaring.
 • God erfaring med Excel og bruk av økonomi-/rapporteringssystemer.
 • Kompetanse innenfor virksomhetsoppfølging.
 • God systemforståelse og interesse for teknologiske verktøy.
 • Serviceinnstilling og liker å jobbe på tvers av organisasjonen.
 • Gode kunnskaper i engelsk.
 • Du må trives med at det skjer mye, og du tar ansvar og initiativ. Vi ser for oss at du er nysgjerrig og kan jobbe strukturert, og på denne måten være en bidragsyter som kan gjøre analyse om til handling.

 

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling i Norges største markedsanalyseselskap. Ved å jobbe tett med de lokale forretningsenhetene i bedriften får du en unik mulighet til å kombinere økonomiforståelse med forretningsforståelse i et internasjonalt selskap.

 

For spørsmål om stilling, kontakt: 

Økonomisjef Arve Taule, tlf 911 94 383

Økonomidirektør Petter Holm, tlf 977 366 85

 

Vi holder til i moderne og sentrale lokaler i Oslo. Å jobbe for oss betyr krevende arbeidsdager i en kompetansebedrift med godt sosialt miljø. 

Lønn etter avtale. Søknadsfrist: fredag 24. mai.

Klikk her for å søke på stillingen. 

Del lenke Lenke er kopiert
Åpne søknader

Vi er alltid interessert i gode søkere - så selv om det ikke er noen utlyste stillinger innenfor dine interesseområder, er du velkommen til å sende inne en åpen søknad. Klikk her for å sende søknad og cv. Vi vil da vurdere din søknad og eventuelt ta kontakt med deg for en nærmere diskusjon.

Del lenke Lenke er kopiert