Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Kjære alle medlemmer i GallupGO-panelet

Vi håper samtlige av dere har det fint, tross den spesielle situasjonen vi er i nå. Seerundersøkelsen rammes ikke direkte og fortsetter som før. På vegne av den norske TV-bransjen ønsker vi å formidle at undersøkelsen dere deltar i er svært aktuell og samfunnsnyttig. Det er som alltid viktig å benytte måleutstyret på riktig måte for å bidra til korrekte seertall.

Vi minner om at du tar med deg GallupGO gjennom dagens gjøremål og passer på å lade den en gang i døgnet. Du samler poeng for all den tiden du har den med deg, og jo lenger tid du har GallupGO med deg, desto flere poeng får du. Pass på at den den grønne lille lampen blinker, da vet du at GallupGO fungerer og er jevnlig i bevegelse.  

Om du legger GallupGO fra deg vil lampen etter en stund begynne å dobbeltblinke rødt for å tilkalle din oppmerksomhet. Vi ber deg da om å plukke opp GallupGO for å fortelle at du fortsatt er i nærheten av den, og lampen vil skifte tilbake til blinkende grønt.

Dersom GallupGo blir liggende i ro og blinke rødt vil du ikke lenger samle bonuspoeng. Det er derfor viktig at du har GallupGo med deg og sørger for at den blinker grønt.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller problemer med utstyret ta kontakt med oss. Vi har vanlige åpningstider, men bemanningen på telefon er noe redusert. Det kan derfor ta litt lenger tid å få svar. Du kan gjerne sende e-post eller SMS, så svarer vi så fort vi kan.

 

E-post:  gallupgo@kantar.com

Telefon: 800 22 610 / 46 95 20 00

SMS:    skriv kodeord gallupgo, ditt navn og din melding. Sendes til 1960.

           Eksempel: (gallupgo, Ola Normann, jeg har problemer med laderen)

 

Åpningstider:   

Mandag – fredag kl 09.00 – 20.30

Pass godt på de rundt deg!

 

Hilsen Gallup Panelsenter