Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Kjære medlemmer i Gallup Seerpanel

Vi håper samtlige av dere har det fint, tross den spesielle situasjonen vi er i nå. Seerundersøkelsen rammes ikke direkte og fortsetter som før. På vegne av den norske TV-bransjen ønsker vi å formidle at undersøkelsen dere deltar i er svært aktuell og samfunnsnyttig. Det er som alltid viktig å benytte måleutstyret på riktig måte for å bidra til korrekte seertall.

Vi minner om at du skal trykke deg inn som seer når du ser på TV eller er i samme rom hvor en TV står på. Dersom du forlater rommet der TV står på skal du trykke deg ut. For de av dere som har barn er det viktig å hjelpe dem med å trykke knappen sin på samme måte.

Teknikerbesøk

Vi følger helsemyndighetenes råd for å ta vår del av samfunnsansvaret, og vi har derfor besluttet at våre teknikere begynner å ta serviceoppdrag hjemme hos våre panelmeldemmer igjen fra 27.04.2020. Vi tar likevel visse forholdsregler, les mer her

Medlemsportal

For å måle strømming av TV-seing via PC, mobil og nettbrett er det viktig at informasjonen i Medlemsportalen er riktig. Det er fint om du logger deg inn med husstandens brukerkonto og ser over opplysningene og oppdaterer der det er nødvendig. Etterpå trykker du på knappen «Bekreft» under fanen «Bekreft opplysninger». 

Sjekk også fanen «Spørreskjema» om det står ‘Åpen’ under «Status på undersøkelser». Da ber vi om at de som har denne meldingen besvarer skjemaet som ligger der. Dette er en viktig del av undersøkelsen om interesser, holdninger og forbruksvaner og skal besvares årlig av alle husstandsmedlemmer over 13 år.

Til Medlemsportalen

Guide til Medlemsportalen 

Gå gjerne inn på Medlemsportalen via PC eller nettbrett dersom det blir vanskelig å lese på mobilen. Medlemssidene finner du på www.gallupseerpanel.no

Kontakt oss

Vi har vanlige åpningstider, men bemanningen på telefon er noe redusert. Det kan derfor ta litt lenger tid å få svar. Du kan gjerne sende e-post eller SMS, så svarer vi så fort vi kan.

E-post:  seerundersokelsen@kantar.com

Telefon: 800 41 440 / 46 95 20 00

SMS:    Skriv kodeord TV, ditt navn og din melding. Sendes til 1960.

 Eksempel: (TV, Ola Normann, jeg har problemer med fjernkontrollen)

                        

Åpningstider:   

Mandag – fredag kl 09.00 – 20.30

Pass godt på de rundt deg!

 

Hilsen Gallup Panelsenter