Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Gallup Seerpanel – Sommeren 2020

Sommeren i år er annerledes-sommeren, og de fleste skal mest sannsynlig feriere innenlands. Mange tar ferien hjemme, og får kanskje besøk av familie og venner. For at medlemskapet skal fungere på en smidig måte gjennom sommeren, er det noen punkter vi ønsker å minne om.

Ferie
Dersom dere skal reise bort i ferien oppfordrer vi til å trykke Ferieknappen på fjernkontrollen for måleutstyret. Vi vil automatisk registrere at din husstand er bortreist, og dere slipper unødige oppringninger fra oss. Det tar noen minutter etter at TV er slått av før knappen aktiveres.

Vær oppmerksom på at dersom strømkontakten til måleutstyret tas ut når dere reiser, så vil ikke Ferieknappen fungere. Det er fint om dere da kontakter oss og gir beskjed om ferieperioden.

Gjester
Dersom dere får gjester på besøk, minner vi om å benytte gjestetasten og registrere de som seere også. Ta eventuelt en kikk i Brukerhåndboken om bruk av gjestetasten.

Nye gaver i gavebutikken
Vi får stadig inn nye gaver i gavebutikken så kikk innom gavebutikken for nyheter. Disse ligger samlet under "Nyheter sommer 2020".

Har du spørsmål eller skal gi oss beskjeder er det bare å kontakt oss på:

E-post: seerundersokelsen@kantar.com
Telefon: 800 41 440 eller 46 95 20 00
SMS: Skriv kodeord TV samt ditt navn og beskjed og send til 1960
(eks: TV Ola Nordmann jeg er på ferie 15.07. – 25.07.2020)

Vi ønsker dere en GOD SOMMER!