Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Vi flytter til Lakkegata 23

Etter 10 år i Kirkegata går nå ferden videre. Fra 7. desember 2020 er vi på plass i våre nye lokaler i Lakkegata 23.

For 2 år siden startet prosessen med å finne vårt nye husvære, da kontrakten i Kirkegata utløper ved årsskifte. Viktige faktorer når vi har vurdert lokaler har vært nærhet til kollektivknutepunkt både for ansatte og kunder i tillegg til plassering av våre tekniske installasjoner som er enormt viktig for en fortsatt trygg og stabil levering av tv-data.  

Valget falt til slutt på Lakkegata 23, hvor vi overtar toppetasjene i bygget, 7. og 8. etasje som utgjør 2500 kvadratmeter.  

 Vi ser frem til å flytte inn i Lakkegata 23. Kontorer sentralt i Oslo er viktig for medarbeiderne med tanke på reisevei til og fra jobb, og det gjør det enkelt for oss å både besøke kunder og å ta dem imot. Vi har hatt en god prosess med utleier forut for signering, slik at vi føler oss trygge på at lokalene dekker våre spesielle behov for teknisk tilretteleggelse, samt vårt ønske om å ha en moderne arbeidsplass, sier Kari Nordstad administrerende direktør i Kantar AS. 

Resepsjonen i Lakkegata 23 8.etg

I tillegg til nyoppussede og attraktive kontorlokaler har eiendommen også fine felles fasiliteter som både ansatte og besøkende kan benytte seg av, fra møtesenter, personalrestaurant, kaffebar og treningsmuligheter.  

Lakkegata 23 stod ferdig i 2013 og ligger sentralt plassert i Oslo sentrum. Det er kort vei til Oslo S, Bjørvika og Grünerløkka. Alle kommunikasjonsmidler er lett tilgjengelig fra Lakkegata 23, både flytog, buss, trikk og t-bane.  

Området rundt er i en spennende utvikling. Brugata 19, Sundtkvartalet og ikke minst Urtekvartalet, som nå er under bygging, bidrar til å fornye området og bringer med seg mer utadrettet virksomhet som restauranter, bakerier, kafeer etc. I nabolaget finner vi leietakere som Ys, Viken Fiber, IBM, Skanska, Manpower og Høyskolen Kristiania som nå har inngått en leieavtale på 10 000 kvadratmeter.  

Området har vært i konstant endring siden bygget stod ferdig i 2013, og fremstår mer og mer som et hipt og urbant område med bedrifter innen alle næringer. Denne endringen har interiørarkitektene tatt med seg inn i bygget og det preger lokalenes fellesarealer.  

Utenfor Lakkegata 23

 Der man tidligere var opptatt av å skape et skille mellom uteområdet og innsiden fokuserer vi på hvordan vi kan skape en urban by-atmosfære for å gjøre fellesarealene i eiendommen attraktive, sier Kari Ihle i Metropolis arkitektur & design AS, som har bistått i prosessen. 

– Formspråket vil avspeile den urbane by-plasseringen med nær tilknytting til Oslos store parkdrag som går langs hele Akerselva som er byggets umiddelbare nabo, sier avslutter hun. 

Metropolis har også vært ansvarlig interiørarkitekt for oppussingen av våre lokaler i 7. og 8. etasje og de har vært en viktig bidragsyter i prosessen med å finne frem til uttrykket vi ønsket.  

Møterom

Vi gleder oss veldig til å ta lokalene i bruk og vi ser frem til å kunne arrangere innflytningsfest når det lar seg gjøre – forhåpentligvis i løpet av 2021.  

 

Flyttingen er også omtalt hos ne.no