Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Modige merkevarer

7. juni arrangerte vi seminaret "Modige merkevarer". Gikk du glipp av det eller vil du se noe av det på nytt? Her finner du opptaket og du kan laste ned presentasjonene.

På seminaret fikk vi høre Trine Byg forklare om perspektiver rundt merkebygging, differensiering og pris, og ved hjelp av cases vist hun at differensiering lønner seg. Det ble presentert eksempler fra BrandZ  merkevarer som vinner på å være (meningsfullt) annerledes – slik at vi fikk lære av de beste. I tillegg forklarte Ole Guldvog hvordan man kan bruke trender fra søkedata for å være bedre rustet for fremtiden, og finne gunstige måter for differensiering. 

Trine Byg, Heidi Stamgaard, Ole Guldvog

Fra venstre: Trine Byg, Heidi Nyberg Stamgaard og Ole Guldvog

Som en liten bonus ble alle som ønsket invitert med opp i våre lokaler i 8. etg. Det ble servert forfriskninger og snacks mens Heidi N. Stamgård fortalte om Kantar Creative Effectiveness Awards 2023 som kårer og feirer de beste og mest effektive reklamene. Heidi fortalte om virkemidlene disse reklamene bruker og som vi ser trender i kreativ kommunikasjon. Du kan lese mer om Kantar Creative Effectiveness Awards her.

På høyre side finner du presentasjonene til nedlasting. 

Opptak av seminaret: