Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Markedsinnsikten du skulle hatt i går

Tid er en uerstattelig gode som vi trenger mer av i hverdagen, men det å ta de riktige beslutningene basert på god forbrukerinnsikt skal ikke bli stoppet på grunn av for liten tid.

I hverdagen møter vi mange tidsoptimister, og det prøver vi også å være. I samtaler med kunder spør vi alltid om tidslinjen for innsiktsbehovet, og når resultatene må være klare. Ofte er svaret «helst i går». Som konsulenter forstår vi godt at resultatene må leveres raskt og effektivt. I realiteten kan det ta opp til to-tre uker før innsikten er klar. Tradisjonell markedsanalyse har en lang verdikjede: Vi skal utforske behov, skrive spørreskjema, motta tilbakemeldinger på spørreskjema, programmere og teste spørreskjema, gjennomføre feltarbeid, gå gjennom data, rapportere resultater, og – sist, men ikke minst – presentere innsikten for kunden. Denne verdikjeden gjør det vanskelig å levere på en tidshorisont som er mindre enn 24 timer. Samtidig vet vi hvor viktig det er å få innsikt til riktig tid.  

Vi vet også at innsiktsbehovet ikke alltid er «planlagt». Behovet oppstår etter hvert som prosjekter starter opp eller allerede løper. Det dukker opp flere valg, flere stakeholders som har en mening, og flere beslutninger som skal tas. Behov for innsikt kan være vanskelig å planlegge, men innsikt er viktig for å sikre at man tar de riktige beslutningene. 

Basert på denne innsikten om våre kunder har Kantar utviklet Kantar Marketplace. 

Raskere og bedre beslutninger som du kan føle deg sikker på 

Kantar Marketplace er en brukervennlig, automatisert plattform utarbeidet for rask levering, valid innsikt og læring underveis, og er utviklet for markedsførere, byråer og fagfolk som vil teste, lære og ta raske avgjørelser. Kantar Marketplace handler om nettopp dette: at du som kunde skal kunne ta raskere og bedre beslutninger som du kan føle deg trygg på.  

I Kantar Marketplace har vi samlet et knippe velprøvde metoder slik at du skal føle deg sikker på at du treffer de riktige beslutningene. Våre metoder er validert både mot kortsiktige salgseffekter og langsiktige merkevareeffekter slik at du kan handle med tillit til resultatene. 

Strømlinjeformede, agile metoder, utviklet for å møte ulike innsiktsbehov, gjør det mulig å levere innsikt både raskt og effektivt, og hjelper deg på veien mot raskere og bedre beslutninger. Har du for eksempel behov for en rask avsjekk på reklamemateriell? Eller lurer du på hvilket konsept som har høyest sannsynlighet for suksess? Vi kan gi deg en «go» eller «no go» på så lite som seks timer etter at undersøkelsen går i felt. 

Resultater får du levert raskt og effektivt i intuitive dashboards. Dette gjør innsikt lett tilgjengelig slik at organisasjonen kan handle raskt basert på god forbrukerinnsikt. Resultater må som alltid tolkes, forstås og formidles for å bli verdifull og handlingsdyktig innsikt. Konsulenters ekspertrådgivning øker verdien av resultatene.  

Dekker innsiktsbehov innen reklame, media, merkevare og innovasjon 

I Kantar Marketplace finnes løsninger innenfor reklame, media, merkevare og innovasjon. 

Innenfor reklameeffektivitet og merkevare dekker vi innsiktsbehov som kan dukke opp både tidlig og sent i en prosess:  

  • Gjennom pre-testing av reklamen i Link får du svar på om reklamen er sterk nok til å drive kortsiktig salg og langsiktige merkevareeffekter. Løsningen gir innsikt i hvordan ditt kreative innhold kan optimaliseres for å nå dine målsettinger og maksimere ROI. 
  • Context Lab hjelper deg med å forstå reklameeffekt på tvers av ulike digitale kanaler slik at du kan optimalisere medieplasseringer basert på hvordan det kreative fungerer i de ulike kanalene. 
  • Sist, men ikke minst, gir Ad Now deg en evaluering av hvordan det faktisk gikk på tvers av kreativt innhold og mediekanaler, slik at du kan optimalisere og lære til fremtidige kampanjer. 

Innenfor innovasjon dekker vi innsiktsbehov som oppstår når man skal teste konsepter og pakningsdesign.

  

  • ConcepteValuate hjelper deg å identifisere hvilke konsepter som vil ha en vellykket markedsmottagelse, om konseptet vil drive vekst for merkevaren og hva som kan endres på for å optimalisere konseptet.  ConcepteValuate gir deg validerte resultater og relevante benchmark nivåer.  
  • Gjennom å teste design i PackeValuate får du svar på hvilket design og format som vil ha «standout» effekt i butikken eller på nett, hvordan designet vil påvirke merkevaren og påvirkning på kjøp.  

Vi hjelper deg mot de raske, gode og riktige beslutningene  

Du trodde kanskje at det var en tradeoff mellom tid og kvalitet? Ved å benytte velprøvde, validerte metoder, får du resultater som du kan stole på raskt og effektivt. Vi hjelper deg gjerne på veien mot de raske, gode og riktige beslutningene, slik at tid ikke skal stå i veien for å ta de rette valgene.