Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Seminar 20. november: Kraftfull kreativitet

20. november 2023 hadde vi seminar om kraftfull kreativitet. Her finner du opptak av seminaret og presentasjonen til nedlasting.

Hvordan kan du skape vekst for din merkevare med kreativ kommunikasjon? Hva kan du gjøre for å bryte gjennom støyen og få forbrukernes oppmerksomhet og affinitet? Og hvilken rolle kan AI spille i prosessen fra idé til effekt? Gjort riktig, kan kommunikasjon både drive salg og styrke merkevaren.

 

Vi hadde besøk av Duncan Southgate, Senior Director, Global Creative i Kantar. Duncan er en av Kantars fremste eksperter på media- og reklameeffekter, og har over 25 års erfaring innenfor creative, media og brand research. 

Med den raske utviklingen av AI som bakteppe, snakket Duncan om hvordan du …  

  • sikrer høy kreativ kvalitet i et fragmentert medielandskap
  • bryter gjennom støyen og fanger forbrukernes oppmerksomhet
  • utnytter AI til å øke effekt av kreativ kommunikasjon i stor skala
  • sikrer at kreativ utvikling fokuserer på å oppnå forretningsresultater
  • bygger kompetanse, kultur, partnerskap og prosesser som støtter kreativitet
  • påvirkes av generativ AI i kreative prosesser

Med seg i kofferten hadde han bevis, caser og innsikt fra Kantars ledende erfaringsbaser. Han viste eksempler på effektive reklamer fra store merkevarer, blant annet noen som har blitt utviklet og evaluert ved hjelp av AI.  

Heidi snakket om hva som kjennetegner kraftfull kreativitet. Hun delte «hemmelighetene» til merkevarene som lykkes og viste norske og internasjonale eksempler.

Vi avsluttet med å se nærmere på innsikten som kan hjelpe deg med å styrke kreativ kvalitet, og hvordan vi kan bruke innovative teknikker til å måle blant annet følelser og oppmerksomhet.

Heidi Stamgaard og Duncan Southgate
Heidi Nyberg Stamgård og Duncan Southgate