Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Gavebutikken

Bonuspoengene kan du når som helst veksle inn i gaver i vår gavebutikk på på nett eller fra den tilsendte gavekatalogen. Gavene sendes fraktfritt, og leveringstiden er 2-3 uker.

Vi kan også ta imot bestillinger på 800 41 440. 

Til Gavebutikken

Vilkår for gaveuttak

Oppsparte poeng kan tas ut i gaver fra vår gavekatalog eller gavebutikk på nett inntil 6 måneder etter avsluttet deltakelse i undersøkelsen.

Normal leveringstid er 2 - 3 uker. Dersom det går lenger tid enn dette, kan du kontakte oss så vil vi etterspørre gaven fra vår gaveleverandør.

Gavene sendes fraktfritt til husstanden, enten per brev eller som pakke som hentes på postkontoret. Uavhentede pakker som blir returnert til Kantar TNS medfører at vi trekker 2000 poeng fra poengkonto for å dekke returporto.

Hentemelding for pakker blir gitt på SMS eller e-post. Det er derfor veldig viktig at vi til enhver tid har registrert korrekt mobilnummer og e-postadresse på deg.

Vi forbeholder oss retten til at en vare kan bli utsolgt fra vår gaveleverandør, og bli erstattet av en vare tilnærmet lik den utgåtte. Dersom man ikke finner en erstatningsvare, vil produktet bli tatt ut av gavesortimentet. Poengene tilbakeføres til eiers poengkonto.

Ved vesentlige prisendringer hos leverandør eller heving av portotakster, vil vi kunne endre prisen på varene i gavekatalogen.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil i produktbeskrivelse eller poengpris.  Ved bestillinger foretatt med feil oppgitt pris i prislister og/eller nettbutikk eller produkbeskrivelse, har både paneldeltaker og TNS Gallup rett til å heve bestillingen. 

Dersom et produkt er ødelagt ved ankomst, ber vi om en tilbakemelding om hva som er defekt. Produktet skal returneres til oss og blir erstattet med nytt produkt så snart vi har mottatt det defekte.

 

 

Del lenke Lenke er kopiert