Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Kantar TNS sin årlige omdømmemåling 2018 – blant Norges største og mest kjente virksomheter

Et godt omdømme bidrar til vekst. Bedrifter med et godt omdømme nyter tillit, tiltrekker kunder, tiltrekker, motiverer og beholder dyktige ansatte, er attraktiv som samarbeidspartner, og er robust i krisesituasjoner.

Rapporten kartlegger omdømme for 71 bedrifter. De ulike bedriftene får dermed anledning til å sammenligne eget omdømme med omdømmet til andre bedrifter.

Rapporten er et «must» for ledelsene i de bedriftene som er inkludert, men vil også gi verdifullt underlag for journalister, konsulenter og andre med interesse for næringslivet.

I tillegg til de ulike bedriftenes omdømmeskårer, inneholder rapporten en analyse av drivere (sterke og svake sider) av bedriftenes samlede omdømme og tilsvarende for hver av næringene, samt en oversikt over ulike befolkningsgruppers inntrykk av næringslivet.

Omdømmemålingen er gjennomført ved intervju med totalt 5.821 personer, ca. 250 intervju pr. bedrift. Følgende bedrifter er inkludert:

Mobil og internett: Altibox, Chess, One Call, Samsung, Sony, Telenor, Telia.

Bank og forsikring: DNB, Gjensidige, Handelsbanken, If, KLP, Nordea, Sbanken, SpareBank1, Storebrand, Tryg.

Media og TV: Aftenposten, Canal Digital, Dagbladet, Discovery, NRK, RiksTV, TV2, VG.

Teknologi: Apple, Facebook, Google, Microsoft.

Dagligvare: Coop, Coca Cola, Kiwi, Meny, Mills, NorgesGruppen, REMA 1000, Ringnes, TINE, Nortura, Hansa, Orkla.

Transport: Bane NOR, Bertel O. Steen, Flytoget, Harald A. Møller, Mercedes, Nettbuss, Nobina, Norgesbuss, Norwegian, NSB, Oslo Lufthavn, Ruter, SAS, Sporveien, Tide, Toyota, Unibuss, Volvo.

Energi: Fjordkraft, Hafslund, Hydro, Norges Energi, Shell, Statkraft, Equinor.

Andre: Norsk Tipping, Vinmonopolet, IKEA, Bring, Posten.

Pris for rapporten «Kantar TNS sin årlige omdømmemåling 2018 – blant Norges største og mest kjente virksomheter»: kr. 24.000,-

I tillegg til denne oversiktsrapporten over bedrifters omdømme, er det også mulig å bestille en spesialrapport for hver av bedriftene som rapporten omfatter. Denne vil være svært nyttig for bedrifter som har behov for å arbeide med å heve sitt omdømme og bedrifter som ønsker å få innsikt i hva som driver eget omdømme. Ta kontakt med Live Nerdrum for mer informasjon om bedriftsspesifikke rapporter.

Dersom din bedrift ikke er med i 2018-rapporten, vil det være mulig å få den med i senere rapporter. Ta evt. kontakt med Live Nerdrum om dette.

Vi har også en rapport om offentlige virksomheters omdømme tilgjengelig. Her finner du mer informasjon om denne.

 

Rapport kun til egen/virksomhetsintern bruk

Opphavsretten til innholdet i denne rapporten tilhører Kantar. Rapporten kan ikke videreselges eller deles med andre, ut over egen virksomhet (juridisk enhet). Dersom det er ønskelig å inngå en konsernavtale for bruk av rapporten, ta kontakt med den som er oppgitt som kontaktperson for rapporten hos Kantar.