Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Interbuss

Interbuss gir deg det du trenger å vite om nordmenns internettvaner. Interbuss er den største og eldste undersøkelsen om norsk internettbruk. Den gir et bredt bilde av nordmenns Internettvaner, og rapporten gir deg informasjon om alt fra hvor mange nordmenn som har smarthøyttaler til hvor mye vi stoler på digitale betalingstjenester.

I rapportens fem kapitler får du et solid overblikk over en rekke internettfenomener, blant annet:

  • Utstyr: Hvordan er utviklingen når det gjelder nettbrett, smartklokker, VR og smarthøyttalere? Hva bruker man smarthøyttalere til?
  • Sosiale medier: Hvor mange og hvem bruker de sosiale mediene? Hva er de viktigste kanalene for å kommunisere med venner? Hva bruker vi Snapchat til?
  • Strømming: Hvordan er utviklingen for musikktstrømmetjenester og videostrømming? Hvem bruker de ulike strømmetjenestene? Hvilke skjermer strømmer vi på?
  • E-handel: Hvor mange bruker Uber og airbnb? Hvor mange betaler for ulike typer digitalt medieinnhold? Hvordan er konkurransesituasjonen
  • Mobil: I hvilken grad brukes telefonen til å betale for varer og tjenester? Hvor utbredt er bruken av Vipps egentlig?

Interbuss vil være en viktig kilde til innsikt for alle som ønsker å holde seg oppdatert på de siste trendene i nordmenns nettbruk.

Det lages en ny rapport hvert kvartal, og det intervjues 1000 personer i alderen 15 år + til hver rapport.

Rapporten koster 37.000,- (eks. mva) for grafikkrapport i PowerPoint og Excel-tabeller med demografiske nedbrytninger.

 

Rapport kun til egen/virksomhetsintern bruk

Opphavsretten til innholdet i denne rapporten tilhører Kantar. Rapporten kan ikke videreselges eller deles med andre, ut over egen virksomhet (juridisk enhet). Dersom det er ønskelig å inngå en konsernavtale for bruk av rapporten, ta kontakt med den som er oppgitt som kontaktperson for rapporten hos Kantar.