Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Personlig intervju

De største fortrinnene til personlig intervju, er mulighetene det gir på utvalgssiden, blant annet å kunne oppsøke bestemte målgrupper og fordelen med den direkte og personlige kontakten.

Vi gjennomfører personlig intervju hovedsakelig ved hjelp av PDA’er (håndholdte enheter) eller eventuelt på tradisjonelt vis med  papirskjema.

De største fortrinnene til personlig intervju, er mulighetene det gir på utvalgssiden, blant annet å kunne oppsøke bestemte målgrupper og fordelen med den direkte og personlige kontakten. Intervjueren har direkte ansiktskontakt med respondenten og kan styre intervjusituasjonen langt bedre enn hva som er mulig ved andre feltmetoder. Dette gjør det enklere å få respondentens fulle oppmerksomhet og konsentrasjon rundt undersøkelsen.

Metoden tillater å gjennomføre lengre, mer omfattende og kompliserte undersøkelser, enn hva som ellers er mulig. I tillegg er selvsagt personlig intervju uovertruffent, når produkter, reklamekampanjer etc skal testes (som visning, smaking, brukstest med mer).

Vi samarbeider med kjøpesentra i landets største byer for gjennomføring av Hall og Mall tester. Personlige undersøkelser blir ledet og fulgt opp av tre erfarne og høyt kvalifiserte intervjuledere.