Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Mobility Futures 2021: The Next Normal

Ny studie avdekker hvordan mobilitet vil utvikle seg i verdens største byer på grunn av COVID-19, bærekraft og andre trender.

COVID-19-pandemien har rystet verden på en uforutsigbar måte. Folks atferd og holdninger fortsetter å utvikle seg og reagere på de skiftende tider. Forstyrrelsen i hverdagen har imidlertid gitt en interessant og positiv bivirkning. I større byer over hele verden har forurensningsnivået sunket til nesten førindustrielt nivå. Dette har gitt folk et glimt av fordelene med et renere, mer bærekraftig bylandskap. Og selvfølgelig vil det forsere overgangen til fjernarbeid og endre fremtiden for mobilitet.

Vår nye Mobility Futures-rapport gir oss innsikt fra over 9.500 forbrukere i 13 større byer rundt om i verden ved å avdekke mobilitetstrender og effekten av COVID-19-pandemien. Vi ser hvordan det påvirker vaner, holdninger og planer når det gjelder mobilitet og hjemmekontor og virkningen denne atferden har på bedrifter. Den sammenligner nåværende og forventede preferanser og atferd med pre-COVID-19 for å avdekke nye mønstre og trender og ‘The Next Normal’.

Mobility Futures 2021 svarer på viktige mobilitetsspørsmål:

  • Hvordan vil reiseatferd og hjemmekontor transformere fremtiden for mobilitet?
  • Hva skal til for at offentlig transport kan sprette tilbake?
  • Vil positive motivasjoner rundt miljøet forbli?
  • Eller hvis det er flere som kjører alene, blir det en miljømessig bakrus?
  • Hva vil skje med bildeling, bilpooling og kjøring?
  • Hvordan vil alt dette påvirke byinfrastrukturer?

Vår gratis brosjyre ser på hovedtemaene studien avdekket. Detaljert by- og globalrapport er tilgjengelig for salg, og gir en grundig analyse og en sammenligning av trender etter by over tid. Ta kontakt med Anders Hovde om du ønsker mer informasjon. 

Du finner brosjyren her