Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Invitasjon til ettermiddagsseminar 7. juni: Modige merkevarer

Sterke merkevarer møter dagens og morgendagens behov på en meningsfull måte. De enda sterkere merkevarene gjør i tillegg dette ulikt fra andre. De er enten først, best, modigst, forandrer, forbedrer, utfordrer, setter trender, eller omstiller seg for å svare på fremtidens behov. Fellesnevneren er at de er annerledes. Noen går mot strømmen, noen går foran. Men hva er egentlig verdien av å være annerledes? Og hva gjør merkevarer for å være annerledes?

HVOR: Lakkegata 23, 1. etasje

NÅR: Onsdag 7. juni kl 14:30 - 15:30

Det serveres kaffe og noe søtt til blodsukkeret

Meld deg på her (begrenset antall plasser)

seminaret vil merkevarerådgivere i Kantar diskutere perspektiver rundt merkebygging, differensiering og pris, og ved hjelp av cases vise at differensiering lønner seg. Vi presenterer eksempler fra BrandZ merkevarer som vinner på å være (meningsfullt) annerledes – slik at vi kan lære av de beste. Vi ser i tillegg mulighetene for å bruke innsikt om trender fra søkedata for å være bedre rustet for fremtiden, eller finne gunstige måter for differensiering. 

**EKSTRA**

Sosialt og faglig påfyll for de som vil: Rett etter seminaret inviterer vi til bonus-sesjon, mingling og forfriskninger i lokalene våre i 8. etasje fra 15.30-16.30. Vi har bestilt sol på takterrassen.

INNHOLD

Del 1: Verdien av å være annerledes

Med utgangspunkt i Kantars Brand Equity tilnærming ser vi på hvordan det å være annerledes bidrar til merkevarestyrke og prisstyrke. Vi trekker bl.a. frem eksempler på merkevarer fra BrandZ 2023 som vinnerå skille seg ut:

  • Hvordan skille seg ut på en meningsfull måte? 
  • Hva gjør at vi aksepterer å betale mer for en merkevare enn andre, og hva kan merkevarer gjøre for å forsvare et høyere prisnivå? 

Del 2: Først ute

Vi diskuterer hvordan trender kan hjelpe merkevarer tenke innovativt, og identifisere nye differensieringsmuligheter. Vi ser bruken av f.eks. søkedata som datakilde med eksempler fra Kantar Analytics globale trendrapporter: 

  • Hvordan kan innsikt om trender hjelpe merkevarer bli annerledes? 
  • Hvordan bruke søkedata til å forstå behov i fremtiden - og ta modige og velbegrunnede beslutninger? 

Kort bonus-sesjon i 8. etasje: Reklamer som står ut i mengden!

Vi feirer de mest effektive reklamene i Norden målt i Kantars Creative Effectiveness Awards, og ser nærmere på hvilke virkemidler de har brukt og som trender i kreativ kommunikasjon.