Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Eid Mubarak, Norge!

Fredag 14. mai går NRK på lufta med direktesendingen «Festen etter fasten» for andre gang. I helgen stakk de av med prisen for årets nyskapning for fjorårets sending under Gullruten. Nå kan du varme opp med å se samtalen ”Eid Mubarak Norge!” fra Medietrender 2021.

Underholdningsprogrammet ”Festen etter fasten” følger id-feiringen, som er avslutningen på den muslimske fastemåneden ramadan. Fjorårets sending på NRK var den første i sitt slag på en vestlig tv-kanal.

Vi inviterte to av programskaperne til en prat på Kantar-seminaret Medietrender 2021 i mars. Prosjektleder Vivi Stenberg og journalist og NRK FleRe-sjef Iram Ansari, delte tanker og erfaringer rundt det å skape en flerkulturell folkefest i det norske medielandskapet.

I panelet satt også Bente Kvam Kristoffersen, som er daglig leder i Trigger. Trigger stod bak en storslått reklamekampanje for Coca-Cola under fjorårets Id-feiring. Hun kan fortelle hvordan høytiden representerer en kommersiell mulighet for norske virksomheter, men også om utfordringer ved å lage reklame rettet mot den fastende målgruppa i Norge.

Moderator er Mala Wang-Naveen.